Vis labiau Lietuvos žmogus dairosi ne tik sveikų ir ekologiškų produktų, bet domisi ir Lietuvių virtuvės paveldu. Matydami tokį tautiečių susidomėjimą – nusprendėme ištraukti senus močiutės receptus į dienos šviesą ir pasidalinti su Jumis puikiais namūdiniais kepiniais iš Kėdainių krašto.
Esu Elena Banevičienė - ūkininkė iš Kedainių rajono, Petkūnų kaimo. Savo ūkyje auginame javus, iš kurių paruoštų miltų ir gaminame įvairius skanėstus. Grūdai malami senoviniame Ramygalos Malūne gretimame miestelyje ( rekomenduoju pasižvalgyti po malūną https://ramygalosmalunas.business.site/ ). Tad pagrindinis ingredienatas visad šviežias, išsijotas ir paruoštas šeimininkėms.
Nuo mūsų stalo Jūsų stalui norime pasiūlyti karštų, ką tik iškeptų kibinų su kiauliena, vištiena. Taip pat su kopūstų, morkų, grybų, varškės įdarais, kurie tiks ir vegetarams. Kibinai, gali būti ir šaldyti, Jūsų patogumui patys galėsite išsikepti norimu laiku, ar pavaišinti netikėtus svečius.
Ne ką mažiau gardesni ir rankų darbo naminiai virtinukai su kiauliena, žvėriena, grybais, aguonų, varškės įdaru. Virtinukai į Jūsų namus atkeliautų šaldyti.
Pridėti atsiliepimą